Povežite se s nama

Sport

Nogometaši Rijeke u srijedu gostuju u Mošćeničkoj Dragi, organizator objavio upute prije utakmice

Objavljeno

na


Nogometaši Rijeke ove srijede, 17. travnja s početkom u 17 sati, odigrat će prijateljsku utakmicu u Mošćeničkoj Dragi protiv NK Drage povodom 100. obljetnice tog kluba.

Cijena ulaznice iznosi 5 eura, a za članove kluba ulaz je slobodan.

NK Draga očekuje prilično veliki broj posjetitelja na utakmici, pa su zbog toga objavili i upute za sve koji planiraju u srijedu doći u M. Dragu.

“Poštovani posjetitelji i navijači, u srijedu se u Mošćeničkoj Dragi ulaz za publiku otvara u 15:00 h. Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta i ulaznica, molimo vas da dođete na vrijeme kako biste mirno i bez stresa zauzeli svoje mjesto. Ne inzistirajte na ulasku vozilom u centar već pokušajte potražiti mjesto na perifernim parkiralištima.

Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu na dan utakmice. Na ulazu će se provoditi pregled posjetitelja te vas molimo da se poštedite neugodnosti i ne pokušavate unijeti predmete koji nisu u skladu sa Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

U gledalištu zbog relativno malog kapaciteta nastojte biti obzirni prema ostalim gledateljima, ne zaklanjajte pogled manjima i slabijima, te svojim ponašanjem ne dovodite u opasnost ostale posjetitelje.

Po završetku te izlasku iz kruga igrališta budite strpljivi zbog potencijalne gužve te oprezni u prometu da mirno i sigurno stignete svojim domovima”, poručuju iz NK Drage.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže