Povežite se s nama


Nogometaši Rijeke II i Opatije podijelili su bodove u 10. kolu Treće HNL – zapad. U zanimljivoj, borbenoj i dinamičnoj utakmici obje ekipe su imale svoje prilike, a Rijeka II najveću je propustila u 65. minuti.

Cisotti je sjajno pobjegao Koliću koji ga je u kaznenom prostoru srušio s leđa – penal. Cisotti je preuzeo odgovornost, ali njegov udarac s bijele točke otišao je pored vratnice. Do kraja utakmice Rijeka II sjajnu priliku imala je u 81. minuti kada je Nakić odlično gurnuo loptu u prostor za Budana čiji je udarac s desetak metara obranio Raspor.

U prvom poluvremenu prvu veliku priliku imala je Opatija, ali udarac Kolića iz slobodnog udarca s dvadesetak metara efektno je obranio Ayotunde. U završnici prvog dijela Bernard Šuker našao se u lijepoj prilici, ali Ayotunde je istrčao i sjajno reakcijom odnio loptu.

Opatije je dobro krenula u nastavaku, Matovina je izbio sam pred gol, ali Ayotunde je opet izašao kao pobjednik. Sedam minuta kasnije uzvratila je Rijeka II, Bajić je gurnuo za Cisottija koji silovito puca s 15 metara iskosa, a Raspor je siguran i odbija loptu u korner. Opatije je bila opasna i u 64. minuti. Matovina je izborio visoku loptu i spustio je za Rudana čiji udarac odlazi pored gola.

HNK Rijeka