Povežite se s nama

O nama

Fiuman.hr – IMPRESSUM

Kontakt e-mail adresa: info@fiuman.hr

IZDAVAČ: MEDIA 365 j.d.o.o.

AUTOR PROJEKTA I GLAVNI UREDNIK:
Zoran Zdelar

SURADNICI:
Edi Ćetković
Nicol Načinović
Luka Nalis
Leo Šamanić

FOTOGRAFI:
Borna Ćuk
Josip Čekada
Smiljan Prpić

MISIJA I VIZIJA:

Fiuman.hr najposjećeniji je nezavisni regionalni portal u riječkom prstenu. Pokenuli su ga entuzijasti koji su našem gradu htjeli ponuditi novi način izvještavanja o svemu što zanima stanovnike Rijeke i okolice te one koji tom području gravitiraju. Portal je službeno pokrenut 08. siječnja 2015. godine.

Cilj portala je postati vodeće odredište Internet korisnika za sve vijesti sa šireg riječkog područja. To ćemo nastojati ostvariti pravodobnim i nepristranim izvještavanjem o svim zanimljivim temama za građane našeg grada, od politike i sporta do mozaika i kulture. Naš portal promicat će pozitivne ljudske vrijednosti poput volonterizma, međugeneracijske solidarnosti, socijalne osjetljivosti i zdravog načina života. Portal će se s posebnom pažnjom i poštovanjem baviti temama koje su vezane za zaštitu demokratskog poretka, ljudskih prava i zaštitu ravnopravnosti svih društvenih manjina i ugroženih skupina. Nastojat ćemo pratiti rad mladih poduzetnika i umjetnika te redovito izvještavati o njihovim aktivnostima. Konstruktivnom kritikom aktivnosti nositelja političke i ostalih upravnih funkcija pokušat ćemo pridonijeti transparentnosti rada gradske uprave i drugih tijela. Dostupnost svim informacijama bit će misao vodilja u našem radu.

Mišljenje i stav naših kolumnista ne predstavlja mišljenje uredništva portala i u skladu s tim se ograđujemo od bilo kakve odgovornosti. U slučaju da smatrate da su prekršena vaša određena autorska prava, molimo da nas kontaktirate na službenu e-mail adresu redakcije te ćemo slučaj razmotriti u najkraćem mogućem roku.

 

Fiuman.hr ponosni je član poslovnog kluba PartneRi koji aktivno doprinosi razvoju kulture u našoj županiji te konkretnim akcijama u gradu i okolici stvara nove vrijednosti, na korist svim građanima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže