O nama

Fiuman.hr – IMPRESSUM

 

Kontakt e-mail adresa: info@fiuman.hr

IZDAVAČ: OFC AGENCY d.o.o.


AUTOR PROJEKTA I GLAVNI UREDNIK: Zoran Zdelar

SURADNICI:
Edi Ćetković
Nicol Načinović
Luka Nalis
Leo Šamanić
Domagoj Tramontana

FOTOGRAFI:
Borna Ćuk
Josip Čekada
Arsen Miletić

MISIJA I VIZIJA:

Portal Fiuman.hr jedan je od najposjećenijih nezavisnih regionalnih medija u riječkom prstenu. Pokenuli su ga entuzijasti koji su našem gradu htjeli ponuditi novi način izvještavanja o svemu što zanima stanovnike Rijeke i okolice te one koji tom području gravitiraju. Portal je službeno pokrenut 10. siječnja 2015. godine.

Cilj portala je postati vodeće odredište Internet korisnika za sve vijesti sa šireg riječkog područja. To ćemo nastojati ostvariti pravodobnim i nepristranim izvještavanjem o svim zanimljivim temama za građane našeg grada, od politike i sporta do mozaika i kulture. Naš portal promicat će pozitivne ljudske vrijednosti poput volonterizma, međugeneracijske solidarnosti, socijalne osjetljivosti i zdravog načina života. Portal će se s posebnom pažnjom i poštovanjem baviti temama koje su vezane za zaštitu demokratskog poretka, ljudskih prava i zaštitu ravnopravnosti svih društvenih manjina i ugroženih skupina. Nastojat ćemo pratiti rad mladih poduzetnika i umjetnika te redovito izvještavati o njihovim aktivnostima. Konstruktivnom kritikom aktivnosti nositelja političke i ostalih upravnih funkcija pokušat ćemo pridonijeti transparentnosti rada gradske uprave i drugih tijela. Dostupnost svim informacijama bit će misao vodilja u našem radu.

Mišljenje i stav naših kolumnista ne predstavlja mišljenje uredništva portala i u skladu s tim se ograđujemo od bilo kakve odgovornosti. U slučaju da smatrate da su prekršena vaša određena autorska prava, molimo da nas kontaktirate na službenu e-mail adresu redakcije te ćemo slučaj razmotriti u najkraćem mogućem roku.

Za prodaju oglasnog prostora na portalu Fiuman.hr ovlaštena je tvrtka OFC AGENCY d.o.o.