Povežite se s nama

Vijesti

Obersnel: Izražavam sućut obitelji poginulog, a pročelnica Begić Blečić je suspendirana

Objavljeno

na

Vojko Obersnel i Vera Begić BlečićRiječki gradonačelnik Vojko Obersnel odlučio se obratiti javnosti povodom strašne prometne nesreće koja se u posljednjim minutama ove srijede, 15. kolovoza, dogodila u Istri, a koju je skrivila njegova pročelnica za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić pod utjecajem alkohola, što je prvi objavio Fiuman.

“Prije svega želim izraziti sućut obitelji i prijateljima poginulog te zaželjeti brz i potpun oporavak ozlijeđenim osobama u stravičnoj nesreći koja se noćas dogodila u Istri. U nesreći je izgubljen život i nepovratno su promijenjeni životi osoba bliskih poginulom i strašno mi je žao zbog svega što se dogodilo.

Dalje, sve što znam o nesreći doznao sam iz medija, dakle za sada nemam nikakvu službenu informaciju. No, po svemu sudeći, nesreću je pod utjecajem alkohola izazvala vozačica automobila riječkih registarskih oznaka odnosno pročelnica Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić. Stoga će ona, do službenog okončanja istrage, biti suspendirana s mjesta pročelnice. Kada istraga i eventualni ostali službeni postupci budu okončani, ovisno o rezultatima istrage i spomenutih postupaka, poduzet ću daljnje korake.

Još jednom izražavam duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo”, poručio je Obersnel.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže