Povežite se s nama

Vijesti

Obersnel: Medicinske sestre zadužile su svojim djelovanjem sve građane Rijeke i okolice

Objavljeno

na


Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel povodom Međunarodnog dana sestrinstva posjetio je KBC Rijeka i tom prilikom čestitao medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima njihov dan, 12. svibnja.

“Vaša predanost, enorman trud, empatija i stručnost od iznimnog su značaja u očuvanju zdravlja i dobrobiti sviju nas, a posebice je to izraženo tijekom ovog zahtjevnog i izazovnog razdoblja u kojem se nalazimo boreći se protiv pandemije COVID-19”, naglasio je gradonačelnik Obersnel dodajući da su sestre i tehničari zadužili svojim djelovanjem sve građane Rijeke i okolice.

U znak zahvalnosti Grad Rijeka darivao je sve medicinske sestre i tehničare KBC-a i Doma zdravlja s iskaznicom komore besplatnim obilaskom riječke Šećerane, novog Muzeja grada Rijeke do kraja 2021.

Sestrama su se pored gradonačelnika na nesebičnom radu zahvalili ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. sc. Alen Ružić, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo – glavna sestra Doma zdravlja PGŽ i predsjednica podružnice Hrvatske komore medicinskih sestara za PGŽ Rozmari Tusić, mag.med. techn, te pomoćnica ravnatelja KBC-a Rijeka za sestrinstvo Snježana Juričić, dipl. med. tehn.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže