Povežite se s nama

Mozaik

Obersnel obećao: Doček 2020. godine će biti za pamćenje, dovest ćemo jednog jakog izvođača

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Doček 2019. godine na Korzu, ako je suditi po više stotina komentara koje ste napisali na našoj Facebook stranici, bio je za veliku većinu građana jedan veliki podbačaj. Tek nešto više od dvije tisuće ljudi okupilo se na Korzu oko ponoći, a to je daleko od onih brojki iz nekih prethodnih godina.

Odluka o odabiru Vojka V kao glavnog izvođača tako se potvrdila potpunim promašajem, a kako je izgledala atmosfera na Korzu tijekom njegova nastupa možete vidjeti u zadnjem dijelu video reportaže na portalu Grada Rijeke MojaRijeka.

Obersnel je za tu reportažu dao i kraću izjavu u kojoj je otkrio koje su njegove novogodišnje želje.

“Želje za 2019. godinu već sam rekao ministru Mariću, a to je da PDV pripadne lokalnoj samoupravi. Naravno, to znam da neće, ali želim da se proračun realizira onako kao što je i planiran, da se odradi sve što je pripremljeno za Europsku prijestolnicu kulturu. Večeras smo počeli odbrojavati 365 dana do 2020. godine. Jako puno posla je da pripremimo sve ono što nas očekuje te godine, za početak od jednog jakog izvođača za doček 2020. godine, pa onda čitav niz različitih programa kojih će biti više od tisuću, dakle po nekoliko na dan. Sljedeća Nova godina bit će za pamćenje”, rekao je gradonačelnik.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram