Povežite se s nama

Vijesti

Obilježeno 62 godine postojanja Tehničkog fakulteta u Rijeci

Objavljeno

na
Svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća obilježeno je 62 godine djelovanja Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Tom je prigodom dekan fakulteta, Lado Kranjčević, zahvalio svim studentima i profesorima na trudu i postignutim uspjesima. Istaknuo je da Tehnički fakultet danas broji 1682 studenta na četiri studija te da je svojim izvođenjem nastave jedinstven u Hrvatskoj – što studentima daje komparativnu prednost u odnosu na druge.

Dekan Kranjčević je najavio nove studijske programe na engleskom i hrvatskom jeziku te je najavio daljnja ulaganja u energetsku učinkovitost i proširenje kapaciteta.

Alumni Tehničkog fakulteta u Rijeci, župan Zlatko Komadina, čestitajući okupljenima 62. obljetnicu postojanja fakulteta je istaknuo da je ovaj fakultet jedan od najvažnijih dionika Sveučilišta u Rijeci. Radi se o ustanovi koja je stvorila brojne kadrove koji su utjecali na razvoj Rijeke i regije, zaključivši da studenti koji završe ovaj fakultet imaju mogućnost posao pronaći odmah te da su vrlo lako zapošljivi.

Okupljene su pozdravili i izaslanik predsjednika Republike Hrvatske dr. sc. Julije Domac i prorektor za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci Gordan Jelenić, dok su najboljim studentima Tehničkog fakulteta uručena priznanja za ostvaren uspjeh tijekom studija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram