Povežite se s nama


U subotu navečer prema najavama očekuje nas veliki koncertni spektakl Leta 3 u Torpedu uz goste Niet i Moskvu.

Koncert posvećen riječkoj rock sceni i tradicionalnoj riječkoj rock obitelji, definitivno će biti jedan od vrhunaca karijere Leta3 i glazbeni događaj koji se ne propušta.

„Publiku očekuje Let 3 u punom sjaju, presjek našeg cjelokupnog opusa uz visoki tehnički nivo po svim pitanjima. Uz nas će biti i gostiju na pozornici, kao i dvije predgrupe. To su riječki band Moskva te kultni ljubljanski band Niet. Jamčimo potpunu zadovoljštinu za sva čula, kao i odličan tulum kojeg će se svi rado sjećati, a to sve uz povoljne cijene ulaznica kojih je sve manje na prodajnim mjestima“ (Prlja)

Program će se odvijati prema najavljenoj satnici stoga pozivamo sve da u dvoranu uđu na vrijeme, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve:

20:00 – vrata
20:45 – 21:30 – MOSKVA
21:45 – 22:30 – NIET
23:00 – 01:30 – LET 3

‘Obiteljskih’ ulaznica za tri osobe po cijeni od 100 kn ostalo je još jako malo i do kraja dana će biti rasprodane zato požurite po njih. Još ih nešto sigurno ima u riječkom Dallas Music shopu pa ih osigurajte na vrijeme. Redovne ulaznice za jednu osobu još se danas mogu kupiti po cijeni od 50 kn dok će se na dan koncerta moći kupiti po cijeni od 60 kn u sustavu Eventima, Dallas Music shopu Rijeka te na ulazu u Torpedo.

Ali to nije jedini način kako možete ući na veliku rockersku feštu u Torpedu, barem neki od vas…

Naime, LET 3 ČASTI SVE BLIZANKE I BLIZANCE upadom na Torpedo u čast Saše i Siniše koji su odglumili boksački par u najnovijem spotu ‘Mazi’! Uvjet je da dođu skupa i pokažu lica na ulazu u Torpedo.

Na prodajnom štandu Dallas Recordsa moći će se kupiti i posebno dizajnirane majice ’tradicionalna rock obitelj’ pripremljene ekskluzivno za ovu prigodu i otisnute u ograničenoj nakladi po cijeni od 90 kn. Uz majice, u prodaji će biti dosadašnja izdanja Leta 3 i Moskve po povoljnim promotivnim cijenama, poručuju organizatori.