Povežite se s nama

Mozaik

Od nedjelje u Rijeci anonimni sastanci za sve koji imaju problema s alkoholom, kockom, narkoticima…

Objavljeno

na

Ilustracija

Imaš problema s alkoholom, kockom, depresijom, narkoticima ili …, nemaš s kime podijeliti svoju priču, nema te tko poslušati? Dođi na besplatna GRUPNA SAVJETOVANJA, poručuju iz Kluba mladih Rijeka.

GRUPA PODRŠKE ovdje je za razgovor, za podijeliti iskustvo ili samo za poslušati druge dok niste sami spremni podijeliti vlastitu priču.

Kroz GRUPU PODRŠKE pod vodstvom ayurvedskog psihoterapeuta Tamare i njena savjetovanja shvatit ćete da niste sami i zajedno svi skupa pokušat ćete prebroditi svoje probleme.

GRUPA PODRŠKE je besplatna i garantira Vašu anonimnost.

ANONIMNI SASTANCI – GRUPA PODRŠKE održavaju se svake nedjelje od 17:00 do 18:30 sati u prostorijama SUMA-e. SUMA se nalazi na adresi: Erazma Barčića 11/1, poviše Kluba mladih Rijeka, kroz dvorišna vrata.

voditeljica:
ayurvedski psihoterapeut Tamara Zaninović Šošić

Za sve informacije vezano uz ANONIMNE SASTANKE – GRUPA PODRŠKE možete se obratiti Tamari putem e-maila: tamara739@gmail.com

Klub mladih Rijeka se odlučio na organizaciju ANONIMNIH SASTANAKA na inicijativu same voditeljice Tamare Zaninović Šošić i činjenice da je sve veći broj mladih u očaju, da ne vide rješenje svojih problema i kako istima treba pomoć.

Anonimni sastanci su se vani pokazali kao vrlo dobar alat pri savjetovanju, jedni drugima daju podršku u grupi te kroz savjetovanja voditelja se pokušavaju prebroditi nagomilani problemi u životu, okrenuti novu stranicu i krenuti dalje.

Molimo sve zainteresirane psihijatre, psihologe i psihoterapeute da se jave ako su zainteresirani za volontiranje da svojim znanjem i iskustvom pomognemo, uljepšamo i unaprijedimo živote naših dragih sugrađana!

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram