Povežite se s nama

Vijesti

Od utorka do 15. rujna ovoreno parkiralište u Ičićima

Objavljeno

naDobra vijest za sve ljubitelje kupanja na popularnoj plaži Ičići dolazi s današnje konferencije za novinare.

Od sutra 21. lipnja pa sve do 15. rujna ove godine bit će otvoreno privremeno parkiralište na lokaciji budućeg hotela koje će moći primiti 150 do 200 automobila po cijeni od 7 kuna na sat. Parkiralište će raditi od 0-24.

– Ljudi koji dolaze na kupanje u Ičiće prije početka radova na budućem hotelu dio su ove parcele koristili za parkiranje. Stoga smo im željeli izaći u susret tijekom ovog ljeta. Posebno zahvaljujem predstavniku investitora na izuzetnoj susretljivosti. Gospodin Šikljan je odmah prihvatio moj prijedlog kako možemo izaći u susret građanima s parkingom, a isto tako svi su radovi na lokaciji stali 1. lipnja sukladno Odluci Grada. Tvrtka Opatija 21 je u rekordnom roku organizirala parking i uvela nužnu infrastrukturu za rad parkinga, kazao je gradonačelnik Fernando Kirigin te istaknuo kako je ovo rješenje za ovo ljeto, a iduće će se godine pronaći neko drugo rješenje za parkiranje.

Predstavnik investitora Denis Šikljan, ispred tvrtke DDG Group koja vodi projekt izgradnje hotela kazao je kako se rješenje za parkirnu situaciju samo nametnulo u suradnji s gradonačelnikom. Nakon izgradnje hotela u sklopu hotelskog kompleksa bit će na raspolaganju i garaža u javnoj upotrebi koju će moći koristiti građani i kupači na plaži Ičići, istaknuo je Šikljan.

– Doveli smo opremu i struju, plato je osiguran i ograđen, stavljen pod naplatu koja će se obavljati na postavljenom automatu na kojem će korisnici dobiti fiskalni račun. Prostor nadziru dvije kamere, jer nam je sigurnost najvažnija, a naši djelatnici tako mogu reagirati na vrijeme u slučaju bilo kakvog problema. Vjerujem da će korisnici biti zadovoljni, naglasio je Igor Štok, direktor tvrtke Opatija 21 d.o.o. zahvalivši investitoru na susretljivosti.

Recimo još da je ulaz i izlaz za vozila na lokaciji privremenog kružnog toka, a korisnike parkinga pozivamo da zbog svoje sigurnosti u prometu za izlaz s parkinga koriste poziciju kod marketa Konzum koja ih izravno vodi na plažu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram