Povežite se s nama

Vijesti

Odličja Zbora za troje liječnika KBC-a Rijeka

Objavljeno

na








U Zagrebu su 16. prosinca 2022. svečano uručena odličja Hrvatskoga liječničkog zbora za 2021. godinu uvaženim članovima, ustanovama, institucijama i udrugama. Predsjednik Zbora prof. dr. Željko Krznarić otvorio je dodjelu odličja pozdravivši sve nazočne i čestitavši dobitnicima odličja na izvrsnosti, humanosti i dosezima unutar struke, kao i trajnoj skrbi o hrvatskom zdravstvenom sustavu.

Odličje i plaketu Ladislav Rakovac dobili su iz KBC-a Rijeka prim. dr. Neven Čače i prof. dr. Dubravka Jurišić-Eržen za poseban doprinos zdravstvu i zdravstvenoj skrbi naroda.

Povelju Hrvatskog liječničkog zbora, kao odličje za poseban doprinos, dobila je prof. dr.Tea Schnurer-Luke Vrbanić.

Svečanosti su prisustvovali brojni uglednici iz zdravstvenog sustava, a u ime Ministarstva zdravstva skup je pozdravila državna tajnica dr. Marija Bubaš. U ime odličnika, govor zahvale održao je doc. dr. Krešimir Luetić, predsjednik Hrvatske liječničke komore, koji je za Komoru primio posebno odličje Hrvatskoga liječničkog zbora u povodu 25. obljetnice postojanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže