Povežite se s nama

Vijesti

Održan 6. Tjedan karijera na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci

Objavljeno

na
I kroz mjesec studeni, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Centar za karijere EFRI nastavili su s aktivnostima koje omogućuju studentima da saznaju više o aktualnostima u poslovnom svijetu i upoznaju partnere iz gospodarstva u sklopu 6. Tjedna karijera EFRI, na kojem je održano više od 55 gostujućih predavanja i radionica od strane 66 predstavnika malih i velikih poduzeća, državnih institucija, udruga te međunarodnih kompanija i obrazovnih institucija.

Šesti put za redom, na tjedan dana, nastavnici su svoje mjesto ustupili predavačima iz prakse koji su studentima nastavno gradivo prikazali na primjerima iz vlastitog poslovnog iskustva, podijelili priče o svojem karijernom putu, predstavili prilike koje im se nude po završetku studija te im u konačnici prenijeli barem djelić svojeg bogatog znanja. 

Također, u sklopu popratnog programa održao se je posjet dugogodišnjem partneru Nogometnom klubu Rijeka. Tom prilikom su studenti imali prilike vidjeti na koji način funkcionira jedan sportski klub, a sam obilazak je vodio bivši student Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci Jakov Mioč koji je istaknuo važnost stjecanja praktičnog iskustva još za vrijeme studija.

Zadnji dan Tjedna karijera bio je posvećen potencijalnim budućim EFRI studentima – maturantima. Održan je Dan maturanata u sklopu kojega je 50 riječkih maturanata obišlo zgradu Fakulteta te se kroz prezentaciju upoznalo s mogućnostima studiranja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Tom prilikom su im se, sa svojim iskustvom studiranja na EFRI, javili alumniji: predsjednik uprave Securitas Hrvatska d.o.o. – Ivan Funčić te Bono Beriša – stručni suradnik u Direkciji za makrobonitetnu politiku i financijsku stabilnost Hrvatske narodne banke.

Kao i svake godine do sada, ovim događajem Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci još jednom stavlja naglasak na spajanju teorije i prakse, razvoju profesionalnih znanja i vještina kod studenata te povećanju njihove zapošljivosti.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže