Povežite se s nama

Sport

Održan prvi dan regate Volosko Open 2023 u windsurf disciplini slalom

Objavljeno

na
Danas je na Voloskom uspješno održan prvi natjecateljski dan tradicionalne regate u jedrenju na dasci – Volosko Open 2023, u disciplini slalom. Regata se ujedno boduje za Kup Hrvatske u jedrenju na dasci.

Unatoč nepredvidivoj prognozi i buri koja je puhala tokom cijelog tjedna, tramontana je ipak zapuhala. Ukupno su uspješno odvožene dvije eliminacije, a prijavljeno je ukupno 20 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije.

Prvo mjesto u obje eliminacije u muškoj kategoriji očekivano je pripalo Enricu Marottiju (CRO401 DSNM Volosko) te je trenutno vodeći u ukupnom poretku. Borba za drugo i treće mjesto bila je neizvjesna do samog završetka druge eliminacije, te je na kraju dana, u ukupnom poretku drugo mjesto zauzeo Val Eržen (SLO 51, KJD Bum Koper), a treće Stojan Vidakovič (SLO 5, Sidro Maribor).

Za nedjelju, ujedno i zadnji natjecateljski dan regate, prvi mogući start predviđen je u 06:00h. Podjela odličja održati će se u nedjelju, po završetku regate, u 10:30h ispred prostorija kluba DSNM Volosko – sekcija Juniori.

Aktivno pratimo vremensku prognozu i hoće li bura imati značajnijeg utjecaja na sutrašnju tramontanu, iako, po svemu sudeći, bura je u opadanju i možemo očekivati jedra puna vjetra.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram