Povežite se s nama

Vijesti

Održana Skupština Obrtničke komore PGŽ uz dodjelu donacija srednjim školama

Objavljeno

na
Danas je na sjednici Skupštine Obrtničke komore Primorsko-goranske županije u Hrvatskoj čitaonici Trsat održana primopredaja sredstava prikupljenih povodom Bala obrtnika. Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije dr.sc. Emil Priskić potpisao je ugovore o donaciji s Alenom Panićem, ravnateljem Drvodjeljske i strojarske škole Rijeka, Loredanom Grdinić, ravnateljicom Obrtničke škole Opatija i Slađanom Srkoč, ravnateljicom Srednje škole Delnice.

Predsjednik Priskić izrazio je zadovoljstvo organiziranjem Bala obrtnika povodom kojeg su prikupljena spomenuta sredstva te zahvalio pokroviteljima na iskazanoj podršci, ističući pritom važnost njihovog interesa za razvoj obrtništva i promociju obrtničkih zanimanja.

Ovom prilikom svečano je dodijeljena i majstorska diploma Borisu Šopu, te potvrde o položenom majstorskom ispitu kandidatima koji su ispit položili u prethodnom razdoblju, a to su Monika Colnar, Kristina Domijan, Ajetulah Hajdari, Jelena Linardić, Jasmin Husaković, Miljenko Kosanović, Carlo Simonetti i Leon Balzani Štroligo.

Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, koji omogućuju samostalno otvaranje i vođenje obrta, vođenje obrta za drugog obrtnika te stjecanje licencije za prijem naučnika na naukovanje.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram