Povežite se s nama

Vijesti

Ograničenja u prometu zbog gradnje garaže Gorovo u Opatiji

Objavljeno

na


Zbog izvođenja radova na garaži Gorovo privremeno se od ponedjeljka, 26. 2. 2024., do subote, 1. 6. 2024., za promet zatvara Ulica Drage Gervaisa, te se uspostavlja nova regulacija prometa kako bi se omogućilo normalno kretanje stanara, srednjoškolaca i članova Tenis kluba.

  • u Ulici Drage Gervaisa od Nove ceste do zgrade srednjih škola i teniskih terena na Gorovu promet će se odvijati u smanjenom intenzitetu u oba smjera
  • ulaz u Ulicu Jurja Dobrile bit će preusmjeren obilazno preko Ulice Vladimira Nazora (preko skretanja uz Hotel Imperijal – KD Zora – Vila Antonio – boćarija)
  • izlaz iz Ulice Jurja Dobrile ostaje nepromijenjen
  • u svim ostalim ulicama u zoni prometovanje ostaje po dosadašnjem režimu

Mole se svi građani da poštuju prometnu signalizaciju i upute nadležnih osoba kako bi se osigurala sigurnost i protočnost prometa tijekom ove faze radova na izgradnji garaže Gorovo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže