Povežite se s nama

Sport

Ogroman interes za utakmicu Rijeka – Maribor, prvog dana prodano već 3.000 ulaznica

Objavljeno

na


Nogometaši Rijeke na jednu večer ponovno će se naći na legendarnom stadionu Kantrida, a tom prilikom 08. rujna s početkom u 20 sati odigrat će službenu prijateljsku međunarodnu utakmicu protiv NK Maribora, kluba koji se može pohvaliti najboljim Uefinim rankingom u našoj regiji.

Utakmica se održava na inicijativu Kluba navijača Armada, a da su mnogi itekako ponovno željni utakmica pod stijenama potvrđuje informacija koju je Fiuman dobio od organizatora da je već tijekom prvog dana prodano čak 3.000 ulaznica.

Mogla bi se tako ostvariti Armadina želja da se utakmica odigra pred prepunim tribinama.

Očekivano je najveći interes za mjestima na Armadinoj D tribini te je za taj sektor ostalo još vrlo malo ulaznica u prodaji po cijeni od 30 kuna. Ista cijena ulaznice je i za tribinu F te tribinu E1 koja je namijenjena roditeljima s djecom. Ulaznice za B i C sektor su u prodaji po 50 kuna, a za centralnu A tribinu cijena ulaznice je 80 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti online putem sustava mojekarte.hr.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže