Povežite se s nama

Vijesti

Onkološkim pacijentima s područja Kastva besplatan prijevoz na zračenja i kemoterapije

Objavljeno

na
Grad Kastav u suradnji s KBC Rijeka i uz sufinanciranje Primorsko-goranske županije organizira do kraja 2023. godine besplatan prijevoz onkološkim pacijentima koji žive na području grada Kastva, od kućne adrese do Klinike za tumore KBC-a Rijeka i povratno, kako bi olakšali njihov odlazak na radioterapiju i kemoterapiju.

Prijevoz se vrši udobnim kombi vozilom, a po potrebi se može zatražiti i specijalizirano kombi vozilo s ugrađenom rampom za ukrcaj osoba u invalidskim kolicima ili teško pokretnih osoba. Prijevoz uključuje i prijevoz pratnje, ukoliko onkološki pacijent ima potrebu za time.

Kako bi onkološki pacijenti ostvarili svoje pravo na besplatan prijevoz, dovoljno je nazvati prijevoznika na sljedeći broj telefona: 099/782-9787, u razdoblju od 9 do 15 sati, i naručiti svoj prijevoz. Kako bi se izvršile pripreme, pacijenti se mole naručiti prijevoz barem 24 sata ranije.

Za sva eventualna pitanja onkološki pacijenti se mogu obratiti Gradskoj upravi Grada Kastva putem maila na renato.stankovic@kastav.hr ili putem telefona na 091/222-0700.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže