Povežite se s nama

Opatija, kao kolijevka hrvatskog turizma, brojnim posjetiteljima predstavlja idealnu destinaciju za obilježavanje najromantičnijeg dana u godini. Do Valentinova je ostalo još dosta vremena, no čini se da će upravo Opatija u 2017. godini biti najpopularniji odabir za sve one koji žele to razdoblje obilježiti na jedan zaista poseban način kojeg će se sjećati još godinama.

No, isto kao što u današnje vrijeme za uspješnu ljetnu sezonu nije dovoljno posjetiteljima ponuditi samo sunce i more, potrebno je i puno više od samo lijepih parkova, kojima Opatija obiluje, kako bi se privukao veliki broj posjetitelja povodom Valentinova.

Kako bi se upravo Opatija istaknula u moru brojnih atraktivnih destinacija u tom razdoblju, iz tvrtke OFC AGENCY najavili su kako planiraju uložiti dodatan trud i dovesti čak oko tri tisuće posjetitelja za vikend sredinom veljače. Pripremaju prilično zanimljiv program, a krunu bi definitivno predstavljao veliki koncert na kojem bi nastupilo jedno od najpopularnijih glazbenih imena čitave regije, čije ime u ovom trenutku ipak ne otkrivaju javnosti.

“Želja nam je vratiti Opatiju na stare staze, kad je bila jedno od vodećih turističkih odredišta u državi, a upravo programom koji pripremamo za Valentinovo vjerujemo da ćemo u inače taj prilično neatraktivan turistički period dovesti u Opatiju čak oko tri tisuće posjetitelja. Trenutno ne možemo izaći u javnost s detaljnijim planom događanja, njega ćemo otkriti početkom prosinca, ali možemo već sada s popriličnom sigurnošću najaviti da će Opatija obilježiti Valentinovo kao nikad do sada i kao malo koji grad u Hrvatskoj. Raduje nas i što spremnost za suradnju iskazuje sam Grad Opatija, kao i Turistička zajednica Grada Opatije, a vjerujemo da će veliki interes u realizaciji projekta prepoznati također ugostitelji, hotelijeri i ostali poduzetnici.”

“To je samo uvod u ono što OFC AGENCY sve sprema tijekom 2017. godine, razgovaramo s brojnim potencijalnim partnerima čija će nam podrška biti od krucijalne važnosti te osobno vjerujem da će sljedeća godina predstavljati prekretnicu u onome što Opatija nudi svojim stanovnicima, ali i posjetiteljima”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC AGENCY.

Podsjetimo, OFC AGENCY je u listopadu 2016. godine organizirao sjajni koncert “Večer klapa za srce i dušu” na kojem su nastupile najbolje hrvatske klape Cambi, Iskon i Kampanel. Čak dvije tisuće posjetitelja tom prilikom uživalo je gotovo dva i pol sata u vrhunskom koncertu i fantastičnoj atmosferi, a čini se da je to samo početak brojnih atraktivnih događanja koje nam pripremaju.