Povežite se s nama

Sport

Opatija plaća 600.000 kuna za korištenje bazena i stadiona na Kantridi

Objavljeno

na
Grad Opatija i Rijeka sport d.o.o. potpisali su Ugovor o davanju na korištenje sportskih objekata u 2022. godini. Ugovor se odnosi na korištenje Bazena Kantrida, bazena za skokove u vodu i Stadiona Kantrida za treninge i natjecanja opatijskih sportskih klubova, odnosno NK Opatija i Vaterpolo kluba Opatija. Proračunom Grada Opatije za 2022. godinu za tu je namjenu osiguran ukupni iznos od 600 tisuća kuna.

– Izuzetno mi je drago što nastavljamo našu suradnju s Rijekom, susjednim gradom s kojim  se logično nadopunjavamo u korištenju sportske infrastrukture. No, imamo se i mi čime pohvaliti, a u budućnosti ćemo imati još i više sportskih objekata pa će sportaši dvaju gradova imati još više izbora. Isto tako, zahvaljujemo Rijeka sportu što nam izlazi u susret vezano uz treniranje naših klubova za vrijeme održavanja manifestacija u opatijskoj dvorani Marino Cvetković, naglasio je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Fernando Kirigin

– U ime Rijeka sporta i Grada Rijeke zahvaljujem Gradu Opatiji na poslovnoj suradnji. Danas smo potpisali još jedan ugovor kojim Grad Opatija osigurava maksimalno kvalitetne uvjete za svoje sportaše. I do sada je suradnja bila odlična, a zadovoljstvo korisnika iznimno visoko, a mi ćemo se truditi da to tako ostane te partnerski reagirati u kontekstu bilo kakvih potreba, istaknuo je direktor Rijeka sporta Igor Butorac.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram