Povežite se s nama

Crna kronika

Opatijska policija uhitila dvije osobe zbog podmetanja požara

Objavljeno

na
Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Sumnjiče se da su 1. rujna oko 21,40 sati zapalili otpadni građevinski materijal na dvorištu kuće u izgradnji na području Opatije, kao i otpadni građevinski materijal u suterenu kuće te su požarom prouzročili veću materijalnu štetu.

Osim toga, osumnjičenici su 2. rujna u večernjim satima uporabom spreja išarali osobno vozilo parkirano na području Opatije, dok su nešto kasnije zapalili više palmi na više lokacija koje su djelomično izgorjele radi čega je uništen njihov daljnji rast.

Materijalno su oštećena dvojica hrvatskih državljana i jedinica lokalne samouprave za oko  22 740 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je jedan predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram