Povežite se s nama


U mađarskom Siófoku proteklog je tjedna održan 13. Merry majorette Europski kup na kojem je sudjelovalo 11 zemalja i 42 tima mažoretkinja. Opatijske mažoretkinje bile su jedine predstavnice Hrvatske te u vrlo jakoj konkurenciji postigle vrhunske rezultate. 

U kategoriji tradicionalne koreografije i defilea osvojile su zlatno odličje dok su u kategoriji flag osvojile broncu. Oba odličja osvojena su u seniorskoj konkurenciji čime se posebno ponose njihove voditeljice Tanja Gašparić i Lori Kalčić.

“Ponosne smo na uspjeh naših cura. To je kruna našeg rada u ovoj školskoj godini, a nadamo se da ćemo nastaviti s ovako dobrim radom. Vremena za odmor ipak nemamo jer nas već za dva tjedna čeka Kup Mediterana u Crikvenici”, izjavile su voditeljice te dodale kako upisi novih članica počinju idućeg tjedna. Sve zainteresirane djevojčice i djevojke mogu se javiti u dvoranu Marino Cvetković u Opatiji utorkom i četvrtkom u 16 sati.

Ekipa opatijskih mažoretkinja bila je u sastavu: Sara Puž, Sara Gašparić, Vanesa Lukić, Paola Kalčić, Lucija Deranja, Lucija Čapalija,  Ivona Milošević, Lara Dervišević, Lara Radnić, Dora Sršen, Ella Puž i Andrea Ćuković.