Povežite se s nama

Vijesti

Opatijski gradonačelnik primio novu Upravu Liburnia Riviera Hotela

Objavljeno

na
Opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin sa zamjenicom Kristinom Đukić i predsjednikom Gradskoga vijeća Dinom Žigulićem primio je danas novu Upravu Liburnia Riviera Hotela, predsjednika Uprave Antu Barića, člana Uprave Filipa Močiboba i predsjednika Nadzornog odbora Johannesa Böcka.

Ante Barić je hotelski menadžer s 25 godina internacionalnog iskustva, dosadašnji član Nadzornog odbora tvrtke. Novi član Uprave Filip Močibob je dosad bio na poziciji izvršnog financijskog direktora LRH.

Gradonačelnik Kirigin zaželio im je uspjeh u obnašanju novih dužnosti na čelu vodeće liburnijske hotelske kuće te izrazio vjeru za dobrom suradnjom na lokalnoj razini. U interesu je Opatije da se ulaganja u hotelske objekte intenziviraju i da se time turističkom tržištu ponude visokokvalitetni sadržaji, naglasio je gradonačelnik te pozvao na nastavak i dodatno uključivanje hotelske kuće u organizaciju i financijsku potporu turističkim manifestacijama.

Budućnost je u rukama onih koji će znati stvoriti novu konkurentnu i naprednu ponudu. Naši hoteli moraju odražavati potrebe današnjih gostiju, bez da se odreknemo društvene odgovornosti prema baštini opatijske rivijere i prema lokalnoj zajednici, poručili su iz LRH.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže