Povežite se s nama

Mozaik

Opatijski Ružmarin uskoro ponovno otvara svoju terasu

Objavljeno

na
Popularni opatijski restoran Ružmarin nije se ponovno otvorio, kao većina objekata, nakon što je prije više tjedana ponovno dozvoljeno posluživati piće i hranu na otvorenim prostorima.

Mjere su od ovog petka za ugostitelje dodatno postrožene, no iz Ružmarina ipak stiže najava kako uskoro planiraju ponovno otvoriti vrata svoje terase koja je tijekom proteklog razdoblja i renovirana.

“Hvala vam na vašim porukama, upitima, isčekivanju našeg otvaranja i nekih boljih dana Ružmarina. Vjerujte, i nama je ovo bio predug period bez svih Vas, a pogotovo bez onog normalnog što nam je bilo prije.

Nakon dugo razmišljanja i borbe s trenutnim mjerama zbog Covid-a, ali i nakon renovacije našeg restorana koju smo odradili junački i sve pripremili za otvaranje, konačno smo odlučili da ćemo svoja vrata otvoriti 15.04., osim ako ne odluče sve staviti u Lockdown o kojem često slušamo u zadnje vrijeme.

Mi se nadamo da će to ostati samo priča koja se priča već neko vrijeme, kako bi mogli ponovno vidjeti sva vaša nasmijana lica i uveseliti vas vrhunskom hranom, uslugom i atmosferom kakva nam svima neizmjerno nedostaje”, poručili su iz Ružmarina putem društvenih mreža.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram