Povežite se s nama

Vijesti

Opatijskim srednjoškolcima bronca na natjecanju “Več znanja za več turizma” u Ljubljani

Objavljeno

na


Hotelijersko-turistička škola Opatija i ove je godine tradicionalno sudjelovala na 20. međunarodnom natjecanju “Več znanja za več turizma” u Ljubljani koje je organizirala Turistička zajednica Slovenije. Ovogodišnja je tema bila Mladi i sport, a opatijski učenici su predstavili ribolov i jedrenje kao sportove kojima bi u budućnosti privukli veliki broj mladih turista u Opatiju.

Odlazak na natjecanje omogućio je Grad Opatija, a izgled štanda obogatio je promidžbeni materijal TZ Grada Opatije i slatkiši opatijskog Kraša kojima su se zasladili posjetitelji natjecanja.

HTŠ-ovi čenici 3.b razreda Antonija Mušćo, Lara Šarić i Arian Mladenić i učenik 4.c razreda Noa Marijanović za pismeni rad i snimljeni promotivni spot na temu “Ribolov i jedrenje” osvojili su brončanu medalju. Na natjecanju su sudjelovala 34 školska tima iz Slovenije, Hrvatske, Portugala, Italije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže