Povežite se s nama

Vijesti

Opatijskim srednjoškolcima bronca na natjecanju “Več znanja za več turizma” u Ljubljani

Objavljeno

na
Hotelijersko-turistička škola Opatija i ove je godine tradicionalno sudjelovala na 20. međunarodnom natjecanju “Več znanja za več turizma” u Ljubljani koje je organizirala Turistička zajednica Slovenije. Ovogodišnja je tema bila Mladi i sport, a opatijski učenici su predstavili ribolov i jedrenje kao sportove kojima bi u budućnosti privukli veliki broj mladih turista u Opatiju.

Odlazak na natjecanje omogućio je Grad Opatija, a izgled štanda obogatio je promidžbeni materijal TZ Grada Opatije i slatkiši opatijskog Kraša kojima su se zasladili posjetitelji natjecanja.

HTŠ-ovi čenici 3.b razreda Antonija Mušćo, Lara Šarić i Arian Mladenić i učenik 4.c razreda Noa Marijanović za pismeni rad i snimljeni promotivni spot na temu “Ribolov i jedrenje” osvojili su brončanu medalju. Na natjecanju su sudjelovala 34 školska tima iz Slovenije, Hrvatske, Portugala, Italije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram