Povežite se s nama

Vijesti

Općina Viškovo objavila natječaj za zakup poslovnog prostora na javnoj površini Marinići

Objavljeno

na
Općina Viškovo raspisala je Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u sklopu javne površine Marinići. Riječ je o kiosku veličine 8,57 četvornih metara koji je smješten na javnoj površini u centru najvećega viškovskog naselja.

Namjena poslovnog prostora je djelatnost trgovine na malo na štandovima i tržnicama – voće i povrće. Početna zakupnina iznosi 132,72 eura + pdv, vrijeme trajanja zakupa je 5 godina, a pisane ponude zaprimaju se do petka 26. svibnja 2023. godine.

Javno otvaranje zaprimljenih ponuda bit će 2. lipnja 2023. godine u 9,00 sati u Domu hrvatskih branitelja. U natječaju mogu sudjelovati fizičke i pravne osobe registrirane za obavljanje djelatnosti za koju je poslovni prostor namijenjen. Najpovoljnijim natjecateljem smatrat će se onaj koji ponudi najviši iznos zakupnine. Poslovni prostor može se pogledati do isteka roka zaprimanja ponuda uz prethodnu najavu i dogovor na e-mail adresu; marko.miletic@opcina-viskovo.hr ili na broj telefona 051/503-773. Tekst Natječaja objavljen je na općinskoj web stranici na ovoj poveznici.

Javna površina Marinići izgrađena je u drugoj polovici 2020. godine, a u nju je Općina Viškovo uložila nešto više od 2 milijuna kuna. Tada je u središtu Marinića izgrađena i uređena javna površina s tri poslovna prostora u obliku kioska smještenih uz manji pješački trg na kojem je postavljena urbana oprema.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram