Povežite se s nama

Crna kronika

Otkriveno više detalja: U Mavrincima izbačen iz kafića, a onda je vlasnika pokušao ubiti kuhinjskim noževima

Objavljeno

na

Ilustracija


Riječka policija ovog je petka objavila da je završila sa svojom istragom fizičkog obračuna koji se dogodio ranije ovog tjedna u Mavrincima na području općine Čavle u kojem je jedna osoba teže ozlijeđena, a napadač je optužen za ubojstvo u pokušaju, a sad se doznalo i nešto više detalja.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po zaprimanju kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske, ispitalo uhićenog 25-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i donijelo rješenje o provođenju istrage zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju i kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 26. veljače 2019. nakon što se verbalno sukobio s vlasnikom ugostiteljskog objekta na širem području Rijeke te bio istjeran iz lokala, otišao do barake u kojoj je boravio i iz nje uzeo kuhinjske noževe te se vratio do lokala koji je u međuvremenu zatvoren. Osnovano se sumnja da je po razbijanju staklenih vrata ušao u objekt i nastavio razbijati inventar, a po dolasku vlasnika objekta je, u nakani da ga usmrti, više ga puta ubo nožem sve dok mu ih oštećenik nije istrgnuo iz ruku, a u događaju je 41-godišnji oštećenik zadobio više ubodnih rana.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci podnijelo je sucu istrage prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram