Povežite se s nama


Hrvatski nogometni klub Rijeka utakmicu drugog kola MAXtv Prve lige protiv NK Slaven Belupo, na rasporedu u nedjelju 19. srpnja u 21 sati, odigrat će na stadionu Kantrida.

Iako građevinski radovi u trening kampu HNK Rijeka, u sklopu kojeg se nalazi i novi stadion, teku prema zacrtanim rokovima i cijeli projekt je u završnoj fazi gradnje, investitor je odlučio prebaciti utakmicu zbog kvalitete same izvedbe postavljanja travnjaka i preporuke proizvođača da trava nakon postavljanja treba nekoliko dana mirovati. Budući da je procjena struke kako je prerizično igrati utakmicu već nakon tri dana, ista je prebačena na stadion Kantrida.

Cijeli projekt je u završnoj fazi izgradnje, a tvrtka Stadion Kantrida d.o.o. zahvaljuje svima koji ulažu napore da bi cijeli projekt bio gotov u zadanim rokovima.

HNK Rijeka obavještava sve vlasnike sezonskih kompleta ulaznica da će iste vrijediti za stadion Kantrida prema sljedećem rasporedu:

  • sektori Z5, Z6 – tribine VIP A, A, B, C, D, E, E1, F
  • sektori Z4, Z7, Z8 – tribine A, B, C, D, E, E1, F
  • sektori Z1, Z2, Z9, Z10 – tribine B, C, D, E, E1, F
  • sektori I1-I5 – tribine D, E, E1, F

Vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2015./16. na utakmicu protiv Slaven Belupa na stadionu Kantrida ući će uz predočenje iskaznice kompleta ulaznica.

Vlasnici kompleta ulaznica iz proljetnog dijela sezone 2014./15., uz predočenje iskaznice kompleta ulaznica, moći će sjediti na mjestu označenom na iskaznici. HNK Rijeka apelira na gledatelje koji nisu bili vlasnici kompleta ulaznica u prošloj sezoni za razumijevanje prema vlasnicima prošlosezonskih kompleta i poštivanje njihovih mjesta.

HNK Rijeka