Povežite se s nama

Vijesti

Otvoren McDonald’s u Tower Centru, od ponedjeljka kreće i dostava

Objavljeno

na

Foto: Petar KurschnerPosjetitelji Tower Centra Rijeka odsad predah od kupnje mogu potražiti i u McDonald’su. Treći McDonald’s u Rijeci otvoren je u sklopu shopping centra i oduševit će sve zaljubljenike u  kultni  Big Mac, hrskave krumpiriće i Happy Meal, navodi se u priopćenju.

Riječ je o 34. McDonald’su u Hrvatskoj, čije je otvorenje Riječanima omogućilo veću mogućnost izbora lokacije, uz otvorenje novih radnih mjesta.

Vijest koja će zasigurno razveseliti Riječane je i ta da uz novi McDonald’s od ponedjeljka kreće i dostava putem Glovo aplikacije. Ponuda je osmišljena  u cilju osiguravanja kvalitete proizvoda i brzine usluge. Dostava je moguća unutar zone restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe. Dostava je od ponedjeljka do četvrtka, te nedjeljom i blagdanima dostupna od 11 do 22 sata, a u petak i subotu narudžbe se zaprimaju do 23 sata. Plaćati se može gotovinom i karticama.

– Rijeka ima posebno mjesto u povijesti naše priče u Hrvatskoj jer je upravo Rijeka bila prvi grad nakon Zagreba u kojem smo otvorili McDonald’s. Zato nam je osobito drago što smo upravo na Valentinovo svojim gostima pružili još jedno mjesto za obiteljska okupljanja, druženja s prijateljima, a možda i rađanje novih ljubavi, izjavio je prilikom otvorenja Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

McDonald’s u Tower Centru Rijeka  uređen je prema konceptu Experience of the Future te uz klasično naručivanje nudi i ono na samoposlužnim kioscima koji gostima omogućavaju da bez žurbe izaberu omiljenu kombinaciju proizvoda, dok se hrana priprema tek nakon zaprimanja narudžbe.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram