Povežite se s nama

Mozaik

Otvoren osmi Wine VIP Event u centru Rijeke

Objavljeno

na


Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih stručnjaka Wine Vip Event, koja za cilj ima edukaciju, podizanje kvalitete usluge te povezivanje lokalnih proizvođača i ugostiteljsko-turističkog sektora koju, uz brojne partnere otvorila je svoja vrata po osmi put u Grand Hotelu Bonavia.

U ime Turističke zajednice Kvarnera i Primorsko-goranske županije, okupljenima se na otvorenju obratila direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov koja je tom prigodom istaknula važnost ovakvih događanja u povezivanju aktera u turizmu i ugostiteljstvu, ali i promocije lokalnih proizvođača kako bi se kreirao jedinstven turistički doživljaj.

Wine ViP Event naglašava hrvatske proizvođače i prezentaciju lokalne gastronomije uz popratni edukativni program, uz mogućnost usvajanja novih znanja i upoznavanja s aktualnim trendovima u poslovanju. Kao i ranije, događanje ima humanitarni karakter pa je tako ususret konferenciji, dan ranije, održana donatorska večera, a sva prikupljena sredstva će biti donirana Ligi protiv raka Primorsko-goranske županije.

Partneri događanja, u organizaciji Dantesa Begića i tima agencije Ricera Mercato, su Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke, Hrvatska turistička zajednica, Alexander Commerce, RB Auto Renault i Grand Hotel Bonavia, dok su pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže