Povežite se s nama

Mozaik

Otvorena izložba “Tanzanija” riječkog odvjetnika Saše Poldana

Objavljeno

na

Foto: La Vie i Iva ZnaorIći u Tanzaniju, a ne snimiti divlje životinje bilo bi u najmanju ruku čudno, rekao je poznati odvjetnik Saša Poldan koji je prisustvovao otvorenju svoje šeste izložbe jednostavnog naziva Tanzanija.

Izložbu je otvorio vlasnik showrooma Alex Pilepić koji je istaknuo kako su se fotografije savršeno uklopile u atraktivan prostor Babaloo design concept store-a, spoj umjetnosti i dizajna ovog se puta pokazao kao dobitna kombinacija. Prema autorovim riječima jedna od posebnosti ove izložbe upravo je i atraktivan prostor Babaloo design concept storea, jer su fotografije izložene u kao dnevnom boravku, mjestu gdje bi fotografija i trebala živjeti.

Crno bijele fotografije snimane iz nevjerovatne blizine uistinu su očaravajuće i posebne. Posjetitelji su uz vrhunske fotografije i ugodan ambijent uživali u kulinarskim delicijama Stancije Kovačić s kuharom Vinkom Frlanom i vrhunskim vinima vinatije Deklić, mjehurićima Moet Chandon, Aura gina karbun, te single malt škotskog whiskey-a Macallan. Sve to nadopunio je DJ Dado u pratnji saxofona.

Izložba ostaje otvorena dva tjedna, stoga svi zainteresirani mogu posjetiti Babaloo design i pogledati divlji svijet Tanzanije kroz autorove oči, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram