Povežite se s nama

Vijesti

Otvorene su prijave za besplatni tečaj kineskog jezika na Ekonomskom fakultetu

Objavljeno

na
Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci  kreću novi početnički i napredni tečajevi kineskog jezika koje mogu pohađati svi zainteresirani  punoljetni građani s osnovnim znanjem engleskom jezika. Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji na Ekonomskom fakultetu provodi Konfucijev institut koji je sveučilišni centar za kineski jezik, kulturu i poslovanje.

Konfucijev je institut osnovan u partnerskom odnosu Sveučilišta u Zagrebu i Sjedišta Konfucijevih instituta u Pekingu te je jedina takva ustanova u Hrvatskoj. Institut već nekoliko godina aktivno radi na promociji kineskog jezika i kulture, posebno među mladima, a isto tako kontinuirano radi na boljem povezivanje Hrvatske i Kine na svim područjima, uz posebni naglasak na poslovnu i ekonomsku suradnju.

Predavači su izvorni govornici koji će kroz 70 školskih sati predavanja i  kroz otprilike 300 novih znakova uvesti polaznike osnovnog tečaja u osnove kineskoga jezika i kulture. Osim tečajeva jezika, Konfucijev institut  kroz cijelu godinu organizira programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun.

Novi semestra započinje 15. listopada 2018. godine. Prijave su otvorene do popunjena mjesta zaključno s 12. listopadom 2018. Predavanja će biti u popodnevnim terminima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram