Povežite se s nama

Vijesti

Ove nedjelje centar Opatije tijekom dana zatvoren za sav promet

Objavljeno

naRadi održavanja “Dječjeg karnevalskog korza 2020.” u nedjelju, 09. veljače 2020. godine, od 11.00 do 16.00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica maršala Tita, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb).

Istodobno, Ulica maršala Tita od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje postaje jednosmjerna u pravcu centra grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u pravcu Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima.

LINIJA 32 prometuje Novom cestom,
LINIJE 34, 35 i 37 prometuju trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova cesta i dalje redovitom trasom

Ujedno se dana, 09. veljače 2020., od 08.00 do 16.00 sati zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića , do Slatine (ex hotel Zagreb).

Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti „paukom“.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram