Povežite se s nama

Felinološko društvo Karlovac najavilo je održavanje Međunarodne revijalne izložbe mačaka u nedjelju, 17. prosinca, u Rijeci u zgradi Transadrije, Riva Boduli 1, od 10-18h.

Ovo je druga ovogodišnja revijalna izložba mačaka, u organizaciji FD Karlovca (registriranog felinološkog društva), registriranog kod Saveza Felinoloških društava Hrvatske te FIFe, svjetske organizacije uzgajivača mačaka pa s pravom možemo reći da će ova manifestacija dodatno obogatiti kulturni, obrazovni i turistički život Rijeke, poručuju organizatori.

Na samoj izložbi očekuje se oko 40-ak mačaka iz Hrvatske i Slovenije, 15-ak registriranih uzgajivača iz sva 4 felinološka društva (Križevci, Karlovac, Split, Zagreb), prisutnost medija, te se organizatori nadaju puno zadovoljnih posjetitelja svih generacija.

Posjetitelji će biti u mogućnosti raspitati se o različitim pasminama, njihovim karakteristikama, temperamentu, uzgoju i slično, direktno od vlasnika i uzgajatelja. Također treba istaknuti i kako će posjetitelji birati najljepšu mačku, a prve tri plasirane dobiti će vrijedne nagrade.