Povežite se s nama

Vijesti

Ove nedjelje promet dijelom Pehlina zabranjen zbog maškarane povorke

Objavljeno

na


Gradski prometni centar izvješćuje javnost da će u nedjelju, 24. veljače 2019. godine od 10:00 do 14:00 sati biti zabranjeno prometovanje na dionici ceste Turkovo – Pehlin (od kbr. 40 u Ulici Turkovo do kbr. 4 u Ulici Pehlin). Lokalni promet odvijat će se u dogovoru s policijom koja će se nalaziti na predmetnim lokacijama. Također, promet će u navedenom razdoblju biti zabranjen i u Ulici Mihovilići i Ulici Baretićevo.

Okupljanje maškara predviđeno je od 10:00 sati na „Okretištu Turkovo“, a u 11:00 sati povorka kreće Ulicama: Turkovo, Baretićevo, Androv breg, Mihovilići i Pehlin. Predviđeno je da povorka za oko 3 sata stigne do Doma Pehlin gdje povorka završava.

Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin, tranzitni promet odvijati će se obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barca).

Linije 7, 20 i 21 prometuju privremenim trasama:

–          Linija 7 prometuje redovnom trasom do stanice Rujevice odakle se uključuje na privremenu trasu (bivša trasa 7a): ul. Vukovarska – Minakovo – Blažićevo – Hosti okretište, u polasku/povratku.

–          Linije 20 i 21 prometuje redovnom trasom do stanice Vukovarska spomenik odakle se uključuje na privremenu trasu:

  1. Vukovarska – Antuna Barca – Antuna Kosića Rika -stadion NK Rijeke – Štefani – Marinići i dalje redovitom trasom, u polasku/povratku.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram