Povežite se s nama

Sport

Ove nedjelje se održava 4. plivački maraton u Ičićima

Objavljeno

na
U nedjelju, 16. kolovoza 2020.g., održava se 4. Plivački maraton koji će i ove godine biti na relaciji Ičići – Ika – Ičići. Ova neobična godina ostati će u sjećanju po savladavanju brojnih izazova. Ipak, utrka će se održati u novim uvjetima sa strogim epidemiološkim mjerama. Očekuje se do 100 natjecatelja uz poštivanje svih preporuka nacionalnog stožera. Organizator KDP Primorje već su u sklopu ”Kvarner pliva” održali natjecanja u Kostreni i Rijeci, a nakon Ičića slijedi Cres, Malinska, Novi Vinodolski i Mali Lošinj.

Start je u 13,00 sati, 1000 m Challenge Race, prijave i registracija na kdp-primorje.hr.

Na maratonu sudjeluju ponajbolji plivači daljinskog plivanja iz Hrvatske i inozemstva. Natjecati se mogu i svi rekreativci, zaljubljenici u plivanje, od kojih mnogi samo za njega treniraju cijelo ljeto.

Pozivamo svih da nam se pridruže u ovom jedinstvenom sportskom događanju u Ičićima, poručuju iz turističke zajednice.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram