Povežite se s nama

Sport

Ove nedjelje se održava 4. plivački maraton u Ičićima

Objavljeno

naU nedjelju, 16. kolovoza 2020.g., održava se 4. Plivački maraton koji će i ove godine biti na relaciji Ičići – Ika – Ičići. Ova neobična godina ostati će u sjećanju po savladavanju brojnih izazova. Ipak, utrka će se održati u novim uvjetima sa strogim epidemiološkim mjerama. Očekuje se do 100 natjecatelja uz poštivanje svih preporuka nacionalnog stožera. Organizator KDP Primorje već su u sklopu ”Kvarner pliva” održali natjecanja u Kostreni i Rijeci, a nakon Ičića slijedi Cres, Malinska, Novi Vinodolski i Mali Lošinj.

Start je u 13,00 sati, 1000 m Challenge Race, prijave i registracija na kdp-primorje.hr.

Na maratonu sudjeluju ponajbolji plivači daljinskog plivanja iz Hrvatske i inozemstva. Natjecati se mogu i svi rekreativci, zaljubljenici u plivanje, od kojih mnogi samo za njega treniraju cijelo ljeto.

Pozivamo svih da nam se pridruže u ovom jedinstvenom sportskom događanju u Ičićima, poručuju iz turističke zajednice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže