Povežite se s nama

Sport

Ove subote 5. Humanitarni plivački maraton udruge Koga briga

Objavljeno

na
U beach baru “Morski prasac” (Kantrida, Rijeka) na plaži Igralište u subotu 24. kolovoza bit će održan 5. Humanitarni plivački maraton udruge Koga briga.

Plivački maraton je dio programa Kultura življenja unutar projekta Kantrida FKK 2020 – Europski kvart kulture. Nositelj programa Kultura življenja je humanitarna udruga Koga briga.. u suradnji s brojnim partnerima.

Humanitarna udruga Koga briga.. i ove godine, peti put zaredom, organizira humanitarni plivački maraton Koga briga na dionici od Empeduja beach bara na Biviju do Morskog prasca na Kantridi. Kao i svake godine plivački maraton ima humanitarni karakter. Nakon uspješnih humanitarnih akcija u Fužinama i 2. Brudetijade na Morskom prascu, nastavljamo akciju prikupljanja novčanih sredstva za nabavu četiri lokomata. Lokomati su rehabilitacijski uređaji koji pomažu u vraćanju funkcionalnosti donjih ekstremiteta odraslih i djece.

Prijave se primaju u “Morskom prascu” 24. kolovoza od 14.00 do 16.00 sati. U 16.20 sati bit će organizirano kretanje BUS-om (Stanica Stadion) prema startu kod “Empeduje” na Biviju. Start plivanja je u 17.00 sati, dužina dionice 2.5 km a osiguravati će ga spasioci SK Poseidona. Maraton nije natjecateljske prirode i mogu sudjelovati ljudi različitih plivačkih sposobnosti. Kotizacija iznosi 50kn (ili više po volji) a svaki sudionik će dobiti majicu Koga briga.., vreću sa startnim brojem za stvari koje se vraćaju na cilj, okrjepu, voće, porciju sardelica i zabavu uz koncert iznenađenja.

Pozivamo Vas da nam se u subotu 24. kolovoza pridružite na startu petog izdanja humanitarnog plivačkog maratona i da na taj način pokažete da je i Vas briga. I Dino Rađa, ambasador akcije, poziva Vas da nam se pridružite, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže