Povežite se s nama

Mozaik

Ove subote na Gradini jedinstveni party – BSH Trsat Castle

Objavljeno

naProgrami Ljeta na Gradini u punom su zamahu, a već u subotu, 27. srpnja jedinstveni koncept dnevne zabave – BSH Trsat castle I Adria Sunset Sessions ponovno gostuje na Trsatskom kaštelu. BSH events je organizacija koja odlične glazbene evente dovodi na atraktivne lokacije, a ovaj zanimljivi koncept već drugu godinu zaredom seli u Rijeku. Kada je u pitanju grad koji teče, odabir je pao na Trsatsku gradinu kao osebujan i zanimljiv lokalitet koji će se na jedan dan transformirati u party zonu.

Za zvukove elektronske glazbe s naglaskom na house bit će zaduženo nekoliko renomiranih DJ-a koji će zasigurno zidine kaštela ispuniti pozitivnim vibracijama i odličnom atmosferom. Za izvrsnu zabavu ove su godine zaduženi Yakka, Full Ferry, Pablo Panda, Aldo Morro i Life 4 Funk.  Spomenemo li još i da će se sve odvijati uz zalazak sunca, nije potrebno naglašavati da će ovo zasigurno biti party godine! 

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr, rijekamarketplace.com i Entrio. Ulaz se za posjetitelje otvara u 16:00 h kada započinje i warm up, a zatvara se u 18.00 h.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram