Povežite se s nama

Mozaik

Ove subote u Veprincu se održava 13. Večer klapa va Leprince

Objavljeno

na
Ove subote, 9. srpnja s početkom u 20.30 u Starom Gradu u Veprincu održat će se 13. Večer klapa va Leprince.

Organizator, Kulturno društvo Leprinac nakon godine stanke i prošlogodišnjeg nastupa klape Kampanel, ove godine garantira povratak „staroj užance“ pa ćemo tako moći čuti 11 ženskih i muških klapa s područja Liburnije.

Od ženskih klapa nastupit će Ženska klapa Hreljin, Porto Re iz Kraljevice, Ženska klapa Kastav, Teranke iz Pule i Puntape iz Novog Vinodolskog.

Od muških klapa nastupiti će Škrljevo, Liburnia iz Viškova, Skalin iz Matulja, Kastav, Kraljevica i klapa domaćin i organizator Mirakul iz Veprinca.

Treba posebno istaknuti da nam u Veprinac dolaze čak tri klape koje su finalisti ovogodišnjeg 56. Festivala dalmatinskih klapa Omiš: Ženska klapa Teranke iz Pule te klape Puntape iz Novog Vinodolskog i Porto Re iz Kraljevice koje su ušle u finale kao debitanti.

Voditelj programa je Mario Lipovšek Battifiaca, a važno je reći i da je ulaz za posjetitelje besplatan.

Poseban ambijent Starog grada i isključivo a’capella izvođenje klapskih pjesama već godinama u Veprinac privuku veliki broj poklonika klapske pjesme što očekujemo i ove godine.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram