Povežite se s nama

Mozaik

Ovog petka ponovno “ludnica” na Gatu: Karnevalska zabava uz Šajetu i Gazde

Objavljeno

na

Foto: Damir ZamaklarVikend pred nama donosi nam veliki međunarodnu karnevalsku povorku nakon što ona zbog strogih epidemioloških mjera nije mogla biti održana u tradicionalnom terminu, a neće izostati ni svima omiljene karnevalske zabave.

Za one koji ne mogu dočekati subotu i veliku povorku – čekanje mogu skratiti ovog petka i dobro se zabaviti na karnevalskoj zabavi na Gatu Karoline Riječke u centru grada.

Na svima omiljenoj lokaciji za ludu zabavu do kasno u noć bit će zadužen svima poznati opatijski kantautor Šajeta, ali zasigurno će mnoge obradovati da će se iste večeri na pozornici također naći tamburaški sastav Gazde.

Zabava u petak, 17. lipnja, počinje već od 21 sat, a bit će osigurana i prigodna ugostiteljska ponuda.

 

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram