Povežite se s nama

Mozaik

Ovog petka u Karolina baru R’n’B Exclusive uz DJ Miss Val iz Stuttgarta

Objavljeno

na


Nakon spektakularnog live nastupa grupe Connect u Karolini prošlog mjeseca, R’n’B Exclusive u petak 24.5.2019. dovodi posebnu gošću DJ Miss Val iz Stuttgarta se ističe jedinstvenim klupskim RnB i  Hip Hop mixevima na gramofonima, a za riječku publiku priprema vruće i sexy ritmove koji će raspesati i zavesti sve prisutne.

Za zagrijavanje i uvod R’n’B EXCLUSIVE “Goldielicious” večer zadužen je mladi riječki talent DJ Cashew, sa svojim urbanim i modernim RnB i Hip Hop zvukom.

“Blistave RnB Honeys pobinuti će se da se ugodno smjestite, te da zajedno sa cijelim RnB Exclusive party timom napravimo nezaboravnu večer. Također goste očekuje i plesni Goldielicous Showcase pripremile su vam naše plesačice iz Slovenije.

U sklopu teme “Goldielicious” nagrađujemo gosta/gošću sa najboljim zlatnim detaljima, a pobjenik/ca osvaja VIP Golden Card – s kojom gost ostvarjuje beslatana ulaz tokom cijele godine na sve evente u Balance Entertainment organizaciji (klupski partyji, live koncerti i festivali)”, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram