Povežite se s nama

Sport

Ovog petka WRC Croatia na Platku

Objavljeno

na


U petak 19. travnja Platak će treći put biti domaćin jedne od utrka WRC svjetskog prvenstva koje u Hrvatsku dovodi najbolje svjetske rally vozače. Na Platku će se voziti dva brzinska ispita s početkom u 11:47 te potom u 14:45 sati, na dionici od Gornjeg Jelenja preko Platka do ponovnog spoja ceste za Platak sa starom cestom Rijeka – Zagreb. Dionice brzinskih ispita (BI) zatvaraju se za promet 3 sata prije starta. Skice s dionicama brzinaca objavljene su na stranicama organizatora.

Ove godine će parkiralište na Platku u cijelosti biti na raspolaganju posjetiteljima i gledateljima, a prilaz šumskom cestom iz smjera Klane neće se zatvarati. Osim atraktivnih brzinaca, posjetitelje na Platku očekuje i kvalitetna ugostiteljska ponuda u objektima Veliki dom, Mali dom, X-bar Platak i Caffe bar Sova.

Ulaznice za Platak mogu se kupiti online, a na dan utrke moći će se kupiti na tri lokacije: kod skretanja za Platak, na Gornjem Jelenju te na Platku pored info kućice GSC-a kod parkirališta. Molimo gledatelje da prilikom planiranja posjeta Platku posebnu pozornost obrate na sigurnosni aspekt, poštuju oznake i upute organizatora kao i vremenske uvjete. Više informacija i uputa za gledatelje može se pronaći na mrežnim stranicama organizatora na poveznici: https://rally-croatia.com/hr/gledatelji

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže