Povežite se s nama

Sport

Ovog vikenda u Kostreni tri zanimljiva sportska događaja

Objavljeno

na
Moglo bi se reći da ovog vikenda svi (sportski) putevi vode u Kostrenu gdje će se održavati tri zanimljiva sportska događaja – u jedrenju, trčanju i nogometu!

Sportski vikend u Kostreni otvorit će manifestacija “Galeb Sail&Ski Race”, u organizaciji Jedriličarskog kluba Galeb i Ski kluba Rijeka. Program počinje u petak na Platku, a potom se u subotu i nedjelju, 2. i 3. ožujka nastavlja u Kostreni, točnije na moru ispred Kostrene gdje će se održavati dvodnevna regata za klase Šljuka, 420 i Leteći Holandez. U subotu će regata startati u 11 sati dok će u nedjelju start biti u 10 sati. Proglašenje pobjednika predviđeno je u nedjelju oko 16 sati u prostorijama JK Galeb u Žurkovu.

U nedjelju 3. ožujka u Kostreni će se održati peto izdanje međunarodne trail utrke “Kostrena Mountain Trail”, na čijem se startu očekuje više od 100 natjecatelja. Start utrke je u 10 sati na velikom parkiralištu Glavani, a proglašenje pobjednika na istoj lokaciji predviđeno je nakon 13 sati. Sve informacije o utrci mogu se pronaći na stranicama organizatora http://www.alpe-adria-trek-trail.eu/en/info.html.

Na novom travnjaku malog pomoćnog igrališta u Žuknici u nedjelju 3. ožujka od 9 do 16 sati održavat će se nogometni turnir za dobnu skupinu U-9 pod nazivom “Kostrena Cup 2024.”, na kojem će nastupati osam ekipa uzrasta 2015. godišta i mlađi. Turnir čiji je organizator NK Pomorac 1921, osmišljen je s namjerom da se dodatno obilježi uređenje malog pomoćnog igrališta i s nadom kako će postati tradicija kostrenske škole nogometa.

Sva sportska događaja su pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Turističke zajednice općine Kostrena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže