Povežite se s nama

Mozaik

Ovogodišnji Carnival Snowboard Session održava se 23. veljače

Objavljeno

na

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL


Nakon nekoliko godina borbe s vremenom početkom veljače, organizatori (Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke) odlučili su tradicionalno riječko snowboard događanje preseliti nekoliko tjedana kasnije – s početka na kraj veljače. 11. Carnival Snowboard Session održat će se u subotu, 23. veljače, na starom mjestu – Gatu Karoline Riječke.

Ovo jedinstveno natjecanje, koje se boduje za završni poredak World Snowboard Toura, u Rijeku će opet dovesti najbolje vozače iz cijele regije koji će se natjecati za nagradni fond od 1.200 eura.

I ove godine organizatori su se ujedinili s organizatorima novosadskog City jam-a, koje je također snowboard dovodi u sam centar grada. Bodovi svih natjecatelja koji iskušaju obje gradske vožnje zbrajaju se, a najbolji će osvojiti unikatni sat Nixon.

U tijeku su prijave za natjecatelje, kojise mogu prijaviti slanjem maila na rideri@carnivalsnowboardsession.com do 10. veljače 2019.

Okupljene će na Gatu zabavljati DJ-evi, animatori koji komentirati natjecateljske vožnje te dijeliti zanimljive nagrade. Natjecatelji, publika i organizatorinakon dodjele nagrada zaputit će se na after party uEx Port Deltu na Carnival DJ Session.

Podsjetimo, Snowboard klub Nine iTuristička zajednica grada Rijeke organiziraju Carnival Snowboard Session kako bi promovirali snowboard te sa željom da Rijeka svojim građanima i posjetiteljima ponudi drugu vrstu zimskih radosti i bude bar na jedan dan grad sa snježnom stazom najbliže moru, navode organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Marketing
Marketing

Facebook

Instagram