Povežite se s nama

Crna kronika

Ozbiljne prijetnje u Opatiji, policija uhitila tri osobe i poslala ih u pritvor

Objavljeno

na


Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim državljaninom Srbije te dvojicom hrvatskih državljana, starosti 58 i 32 godine, a zbog sumnje na počinjenje kaznenih dijela na štetu 38-godišnjeg državljanina Srbije.

Utvrđena je osnovana sumnja da su spomenuta kaznena djela počinili tijekom 18. ožujka ove godine,  uputivši mu u noći telefonski poziv putem jedne od aplikacija te ga pozvali da se nađu i potuku, a što je kod njega izazvalo strah i bojazan za vlastiti život.

Također, sumnjiče se da su iste noći dok se oštećeni kretao svojim osobnim vozilom na području Matulja,  pretekli ga s vozilima na način da su takvom radnjom izazvali opasnost za život i tijelo oštećenoga i druge osobe, koja je s njim bila u vozilu.

U sklopu ovog kriminalističkog istraživanja  na području Opatije provedene su pretrage osobnih vozila, kao i doma i drugih prostorija, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti spremnici za pištolj, streljivo i drugi predmeti.

Po završetku kriminalističkog istraživanja sva tri osumnjičenika su kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu za  kaznena djela prijetnje i dovođenje u opasnost  života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te su predani pritvorskom nadzorniku.

Osim toga, 58-godišnjak je i prekršajno prijavljen temeljem odredbi Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže