Povežite se s nama

Vijesti

Pad hospitaliziranih zbog Covida i povratak normalnom radu KBC-a Rijeka

Objavljeno

na


KBC Rijeka bilježi pad hospitaliziranih osoba te se jučer u riječkoj bolnici liječio 51 bolesnik s dijagnozom COVID-a 19, a šestero pacijenata liječilo se na respiratoru.

Zbog manjeg broja koronavirusnih bolesnika KBC Rijeka pristupio je reorganizaciji posla, zatvorio dva COVID odjela i vratio ih normalnom radu. Prva je redovnom radu vraćena Klinika za otorinolaringologiju, a od ponedjeljka u svoju redovnu funkciju u cijelosti se vraćaju i odjeli Zavoda za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu.

U bolničke ambulante vraća se sve veći broj bolesnika s drugim dijagnozama kojima su zbog trećeg epidemijskog vala i zaustavljanja tzv. hladnog pogona prolongirani bolnički termini.

Pod COVID režimom još će neko vrijeme biti prostori Klinike za maksilofacijalnu kirurgiju u koju se trenutno smještaju poslijekovidni pacijenti i dio bolesnika koji se u bolnici liječe zbog drugih dijagnoza, ali u ovim prostorima borave u izolaciji zbog sumnje na koronavirus.

Ujedno, nakon tjedan dana obustave rada zbog implementacije novog sustava za planiranje radioterapije, Klinika za radioterapiju i onkologiju od ponedjeljka je počela s redovnim radom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže