Povežite se s nama

Fiuman Plus

Palac dolje: Lopov bez srca

Objavljeno

na


Portal Fiuman.hr svakog ponedjeljka odabrat će kroz rubriku Priča tjedna najnegativniju vijest u tjednu iza nas i dodijeliti joj palac dolje.

Sigurnosna situacija u našoj Primorsko-goranskoj županiji na prilično je dobroj razini. Zaključak je to i prošlotjednog kolegija gradonačelnika Vojka Obersnela na kojem je načelnica Policijske uprave PGŽ još jednom predstavila rezultate rada svojih djelatnika tijekom 2014. godine.

Većina nedjela je u padu, lagano je porastao tek broj prometnih nesreća, pa su u pogledu toga najavljene dodatne kontrole i preventivne akcije.

No, jednoj Riječanki sve te brojke o padu kriminala u Rijeci i okolici vjerojatno ne znače previše, pogotovo nakon što je u srijedu navečer otkrila da joj je ukraden automobil star gotovo 20 godina čija se prosječna cijena kreće oko 1.000 eura. Vijest je to koju veći hrvatski mediji, očekivano, barem zasad nisu popratili niti jednom rečenicom, iako su okolnosti tog slučaja mnoge “pogodile”.

Vlasnica vozila Marija B. požalila se putem svog Facebook profila da joj je Kia ukradena te otkrila da joj je prtljažnik bio pun razne robe za riječku socijalnu samoposlugu koju su brojni naši sugrađani zbog teške financijske situacije primorani koristiti.

“Dajte molim vas dragi prijatelji, vratite mi moj polovni auto. Nisam u mogućnostu kupiti drugi, a on mi je najviše služio u volonterske svrhe. Bunker je bio pun robe za socijalnu samoposlugu, a puno je bolesnih osoba kojima je potrebna pomoć. U ime Boga molim onoga koji ga je uzeo neka ga ostavi kod nekog trgovačkog centra, a ja ću ga tražiti pješke”, poručila je Marija lopovu bez srca.

DODATAK: U ponedjeljak 09.03. oko podne automobil je ipak pronađen.

Zbog toga je ova vijest zaslužila palac dolje u tjednu 02.03 – 08.03.2015.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže