Povežite se s nama

Portal Fiuman.hr svakog ponedjeljka odabrat će kroz rubriku Priča tjedna najpozitivniju vijest u tjednu iza nas i dodijeliti joj palac gore.

Imali su nogometaši Rijeke u svojoj novijoj povijesti mnogo atraktivnih i značajnih utakmica, ali teško da se ijedna od njih može mjeriti s dolaskom europskog giganta na Rujevicu. AC Milan možda trenutno nije u formi kao u razdobljima kad je bio u samom vrhu europske scene, ali ipak se radi o ekipi koja izaziva respekt kod svih nogometnih fanova.

Poklopilo se čak i da AC Milan dolazi na Rujevicu u razdoblju kad igrači Rijeke uglavnom nižu remije ili poraze, pa zbog toga čak ni oni nepopravljivi optimisti nisu mogli s lakoćom nabrojati objektivne argumente zbog čega bi Rijeka mogla stići do jedne od svojih najvećih pobjeda u bogatoj povijesti kluba.

No, nogomet je još jednom pokazao zašto je sport kojeg svi obožavaju. Dogodilo se iznenađenje i Rijeka je uz vrlo kvalitetnu igru uspjela stići do uvjerljive pobjede od 2:0.

Keku je to zacementiralo status legende kod praktički svih navijača, a sigurno nije odmoglo ni predsjedniku Damiru Miškoviću koji je upravo tog dana pokrenuo trodnevnu anketu među klupskim članovima žele li njegov ostanak ili odlazak.

Zbog toga je ova vijest zaslužila palac gore u prošlom tjednu.