Povežite se s nama

Fiuman Plus

Palac gore: Nela Rožić

Objavljeno

na
Portal Fiuman.hr svakog ponedjeljka odabrat će kroz rubriku Priča tjedna najpozitivniju vijest u tjednu iza nas i dodijeliti joj palac gore.

U današnja teška vremena građani su željni dobrih i toplih vijesti koje im donose takozvani “obični” ljudi. Mnoge je svojim potezom oduševila 18-godišnja Riječanka Nela Rožić koja je odlučila na prilično nesvakidašnji način proslaviti svoju punoljetnost.

Umjesto da je, kao većina njezinih vršnjaka i vršnjakinja, uživala u brojnim rođendanskim poklonima, ona se odlučila pomoći onima koji često bivaju zaboravljeni. Radi se o napuštenim životinjama koje se nalaze u riječkom azilu.

Nela je svim svojim prijateljima poručila kako umjesto da novac potroše na kupnju poklona, želi kompletan novac donirati spomenutom azilu, a skupilo se čak oko 3.500 kuna.

“Moji prijatelji su odlučili za moj rođendan skupljati po 200 kuna i kupiti mi neki ‘brutalan’ poklon. To me ostavilo poprilično zamišljenom jer se smatram skromnom osobom, nisam luda za markiranom robom niti bilo čime takvime. I baš zbog toga nisam htjela da toliko troše na mene i kupuju poklon koji mi nije potreban. I onda mi je sinula ideja da doniramo novac u azil”, ispričala je Nela.

Zbog toga je ova vijest zaslužila palac gore u tjednu 23.02. – 01.03.2015.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže