Povežite se s nama

Mozaik

Paljenje lampica na opatijskom boru održat će se u ponedjeljak

Objavljeno

na
Tradicionalno paljenje lampica na jednoj od najljepših božićnih jelki u okruženju održat će se na opatijskoj tržnici u ponedjeljak 4. prosinca 2023. godine, s početkom u 18 sati. Iako je prvobitno planirano u petak 1. prosinca, zbog najavljenih loših vremenskih prilika prebačeno je na ponedjeljak.

Za glazbeni su program zadužena djeca Pjevačkog zbora opatijske OŠ “Rikard Katalinić Jeretov”. Uz gradonačelnika Fernanda Kirigina, čast da upali lampice pripast će Lani Golubović, dječjoj gradonačelnici Grada Opatije. Pozivamo sve građane na paljenje lampica na Mrkatu u ponedjeljak 4. prosinca, koje je ujedno i početak blagdanskih druženja u Opatiji tijekom “najljepšeg Adventa uz more” koji privlači brojne posjetitelje i turiste.

Pozivamo građane i na paljenje prve adventske svijeće u subotu 2. prosinca 2023. u 17,00 sati na Slatini. Uz gradonačelnika Fernanda Kirigina svijeću će upaliti župnik Župe sv. Jakova p. Mirko Vukoja. Svečani trenutak prigodnim će glazbenim programom upotpuniti David Danijel s glazbenom pratnjom, poručuju iz Grada Opatije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže