Povežite se s nama

Mozaik

Parni Valjak najavio veliki koncert u Rijeci ove jeseni

Objavljeno

na

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELLPovodom izlaska novog albuma “Vrijeme” i 44 godine zajedničkog rada banda ekipa Parnog valjka ponovo kreće na turneju. U sklopu turneje Runda 44 band će obići sve najveće dvorane u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Cijela priča kreće u lipnju iz Ljubljane, a jedna od stanica na turneji bit će i Dvorana mladosti na Trsatu. Popularni Parni Valjak u Rijeci ima zakazan koncert 11. listopada u 21 sat, a ulaznice su već puštene u pretprodaju putem sustava Eventim po cijeni od 110 kuna.

Kao i u sklopu svake turneje i na ovoj planiraju neke novosti. Ovom prilikom će to biti pojačanje u obliku brass sekcije, velikog broja novih pjesama, ali i onih koje dugo nisu bile na koncertnim repertoarima.

Za sve one koji još nisu imali priliku čuti neke od novijih pjesama s albuma Vrijeme koji su izdali prošle godine, na ovoj turneji će moći pjevati s bendom “Prolazi sve, zar ne?, “Opet se smijem”, “Ljubav”,“Za malo nježnosti”, “Kad nemaš kud” koju uz Akija pjeva Tina Kresnik, “Otkud ti pravo” i “Vrijeme.“

Naravno, sigurno ćete se imati priliku prisjećati nekih davno zaboravljenih vremena uz njihove bezvremene hitove “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “Stranica dnevnika”, “Sve još miriše na nju”, “Neda”, “Zastave”, “Sunčanom stranom”, “Uhvati ritam” i brojne druge hitove.

Uz Parni valjak na turneju ide i brojna tehnička ekipa koja će se brinuti da sve bude na visokom produkcijskom nivou, na što nas je Parni valjak naviknuo.

Pripreme za turneju su bile vrlo intenzivne i opsežne jer žele svojoj publici osigurati najbolju moguću zabavu i odvesti ih u neke druge sfere gdje će se opustiti i uživati za vrijeme trajanja koncerta.

Mnogima je još uvijek svježe u pamćenju njihova prošla turneja ‘2u1’ kada su slavili okruglu obljetnicu postojanja, čak dugih 40 godina, a svoju publiku su nagradili fantastičnim koncertom koji se sastojao od akustičnog i električnog izvođenja pjesama.

Od samih početaka bend je predvođen Husom i pjevačem prepoznatljivog glasa Akijem Rahimovskim koji su godinama njegovali zvuk koji publika sada prepoznaje već na prvi takt. Sav njihov rad i fantastična karijera se ogledaju kroz brojna izdanja – dvadesetak studijskih, nekoliko live albuma, brojne kompilacije te video izdanja. Za bend njihove reputacije i ugleda to i nije čudno.

Parni valjak najdugovječnija je aktivna hrvatska postava. Na sceni su prisutni od osnivanja 1975. godine u Zagrebu do danas i jednakim žarom oduševljavaju svoju staru, ali i novu publiku rock pjesmama koje su uglavnom ljubavne tematike, ističe portal Music Box.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram